Elindult a nevezés a 2023-as Friss Húsra!

Elindult a nevezés a 2023-as Friss Húsra!

A hónap végéig kedvezménnyel lehet jelentkezni a jövő évi fesztiválra.

2023-ban június 1. és 8. között rendezik a 11. Friss Hús Budapest Rövidfilmfesztivált. A nevezés már elindult, az earlybird határidő pedig Augusztus 15.! Azok az alkotók, akik július végéig pályáznak rövidfilmjükkel, 50% kedvezményt kapnak a nevezési díjból. Nevezni a https://filmfreeway.com/FrissHus oldalon lehet, a kedvezmény pedig az FH23FRESH kód megadásával élesedik.

A nevezések rendes határideje 2022. október 31. Eddig várják a szervezők a 40 percnél rövidebb élőszereplős és animációs filmeket. A versenyprogram címeit az előzsűri válogatása után 2023 tavaszán teszik majd közzé.

A Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál a budapesti filmes élet meghatározó eseménye. A fesztivál elsődleges célja a legújabb magyar és külföldi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum felépítése, ahol a visszajelzésre és párbeszédre vágyó alkotók egy nagyobb közönség előtt mutathatják meg filmjeiket. A vetítések rendre telt házasak, és jelentős szakmai és sajtóvisszhangot keltenek. A 10. Friss Húson ismét megdőlt a látogatottsági rekord: idén összesen több mint 7000 nézőt vonzott a fesztivál. Az évről évre növekvő látogatottság bizonyítja, hogy a rövidfilmek széleskörű érdeklődésre tartanak számot.

További információ és határidők a Friss Hús FilmFreeway oldalán.

Támogatók
Partnerek
w-100