Friss Hús podcast: Péterfy Bori

Friss Hús podcast: Péterfy Bori

Elindult a Friss Hús podcastja, melyben rendszeresen jelentkezünk rövidfilmes hírekkel és vendégekkel. A negyedik adás vendége Péterfy Bori.

Péterfy Borit nem kell senkinek sem bemutatni: a Krétakör színésznőjét, a Péterfy Bori and the Love Band frontemberét és a Terápia sztárját mindenki ismer. De lehet, hogy van egy olyan oldala, amiről eddig kevesebbet hallottál: Bori szerepelt egy csomó magyar kisfilmben is. A Friss Hús podcast új adásában átmegyünk Bori filmográfiáján: mi volt az első filmszerepe és hogyan nőtt ki abből az Amorf Ördögök? Milyen magyar népdalokat tud énekelni azóta is angolul? Milyen szerepet játszott az életében Nagypál Orsi, és miért lesz ettől most mégis szomorú? És milyen formában találkozhatsz vele az idei Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon a Toldi moziban?

A podcast első részét Deák Dániellel, Osváth Gáborral és Libor Anitával itt, a Rainer-Micsinyei Nórával készült második részt itt, a MOME rektorával, Fülöp Józseffel készült harmadik részt pedig itt tudjátok meghallgatni.

Támogatók
Partnerek
w-100